Het is alweer een tijdje geleden dat we onze laatste nieuwsbericht plaatsten, maar in de tussentijd hebben we alles behalve stil gezeten! In deze update lees je waar we zoal mee bezig zijn geweest.

WensinkPensioenService
Met trots presenteren wij onze nieuwste dienst speciaal ontwikkeld voor ondernemingen in het kleinbedrijf. De WensinkPensioenService is een efficiënt adviestraject voor een passende pensioenregeling ten behoeve van medewerkers in het kleinbedrijf. Het resultaat is een helder pensioenoverzicht. Met een bondige en begrijpelijke toelichting. Meer weten? Bekijk dan snel de leaflet.

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Een ander onderwerp waar we de afgelopen maanden ook erg druk mee zijn geweest is de implementatie van de nieuwe Europese privacywetgeving die op 25 mei in werking is getreden. Hoewel we altijd al zorgvuldig met je persoonsgegevens omgingen hebben we alle processen waarbij we persoonsgegevens verwerken nogmaals kritisch bekeken en waar nodig aangepast. Vanzelfsprekend voldoen wij aan de geldende wet- en regelgeving op dit gebied. In ons privacy statement lees je hoe wij met je gegevens omgaan.

WensinkPensioen Beleggingsspecial
Wellicht dat je hem hebt gemist, maar we hebben ook een Beleggingsspecial uitgebracht. In deze nieuwsbrief geven we tips om jouw vermogen te optimaliseren zodat je niet alleen werkt voor jouw geld, maar jouw geld ook voor jou. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Schrijf je dan snel in op onze site.