Over Wensink


In 2001 is Peter Wensink begonnen met het geven van financieel advies tegen betaling. Destijds was dit baanbrekend; financieel advies werd toen immers “gratis” gegeven. Maar hoe objectief en eerlijk kan zo’n advies zijn?

Objectief en eerlijk advies was het streven in 2001, en is dat nu nog steeds. Inmiddels is er veel veranderd. Provisiebetalingen zijn bij wet verboden en aan het advies worden steeds meer eisen gesteld. Toch blijft pensioen voor velen onduidelijk.

Wij helpen om de pensioensituatie duidelijk te krijgen. Hoeveel pensioen wordt er uitgekeerd? Welke regelingen moeten worden getroffen? Zijn al deze regelingen echt nodig? Ervaring leert dat vaak grote kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden.

WensinkPensioen adviseert, doceert en begeleidt ondernemingen, werknemers en andere belangstellenden en beroepsmatig geïnteresseerden.

Wij helpen met de keuzes van vandaag, voor morgen!

Sinds 1 januari 2018 is Tom mede-eigenaar van WensinkPensioen.

Vanuit zijn ambitie om een bijdrage te leveren aan een leefbaarder (financiële) wereld is de dienstverlening van WensinkPensioen inmiddels uitgebreid.

Naast het geven van inzicht in de pensioenregeling wordt nu ook een koppeling gemaakt met duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het ontwikkelen van het persoonlijk geluk van medewerkers.